Smakrika vegetariska biffar som serveras med rostad potatis och vitlökssås.
Instruktioner
- Skölj och skär potatisen i klyftor. Lägg dem på en plåt.
Vänd dem i olivolja. Rosta potatisen samtidigt som biffarna steks. Rosta i 250 graders varm ugn 10-15 minuter.
Strö över lite salt.
- Skala och grovriv morötterna. Kärna ur och finstrimla paprika. Skala och skär apelsinen i klyftor. Ta ut granatäppelkärnorna.
Varva salladsingredienserna i en skål och strö över granatäppelkärnor och solrosfrön.
- Blanda iMat med pressad vitlök och rivet skal av citron, lite salt och peppar. Låt sallad och dressingen stå kallt.
- Mixa alla ingredienser till biffarna utom persilja och färsk chili till en slät smet. Rör ner hackad persilja och ev färsk chili
Klicka ut och stek biffarna i olivolja i en stekpanna, 2 minuter per sida.
- Servera kikärtsbiffarna med nyrostad potatis och sallad.
Ringla dressingen över.
Publicerat den
25 juni 2012
Liknande recept
Skriv kommentar