Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinainspirerad kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingen blandas med potatismjöl före stekningen, vilket är mycket vanligt i kinesisk matlagning. Det gör att köttet blir extra saftigt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar. Skiva lök och vitlök. Blanda kycklingen med potatismjöl, salt och peppar. Rör om ordentligt. Bryn kötteti olja. Fräs löken och vitlöken efteråt. Tillsätt nötter, soja och grädde. Låt grytan koka ihop 2-3 minuter. Servera med jasminris och någon grönsak t ex broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 16 oktober 2010

    Såååååååååååå Himla gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.