Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinas gryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Detta är inte en kinagryta utan Kina är ett smeknamn på en kompis till mig. Första gången jag åt denna gryta var hos henne och därför har jag döpt den efter henne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lök och paprikan i bitar, rätt så fint men inte för fint. Fräs renskaven, lök och paprikan. Tillsätt mögelosten och créme frâichen, salta och peppra. Låt det koka ihop.
  2. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.