Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk frityrsmet

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En allroundsmet till fritering

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sikta ner mjölet, majsenan och bakpulvret i en bunke. Vispa i vattnet, lite i taget. Det ska bli en slät smet. Låt svälla i minst 30 minuter.
  2. Rör ner saltet och oljan när det är dags att fritera.
  3. Se till att det du ska fritera är torrt innan du vänder dem i smeten.
  4. Fritera till fin färg i 190 gradig olja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.