Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk spenat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott! Var inte snål med spenaten, tänk på att den krymper när du steker den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om du väljer vildvuxen spenat med grova stjälkar, rensa den, skölj och låt rinna av. Skiva löken på snedden på japanskt vis eller som du vill.
  2. Pressa vitlöken och riv ingefäran. Hetta upp olja i en panna, tillsätt all lök och ingefäran. Fräs en liten stund men se upp så att det inte bränner.
  3. Ner med groddarna, därefter spenaten, som fräses tills den mjuknat. Tillsätt cashewnötterna. Smaksätt med soja, salt och peppar och hackade korianderblad.
  4. Lite vitt ris och/eller en god köttbit till så blir du mätt och belåten!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bassalove 23 april 2008

    Har precis ätit Kinesisk spenat . MUMS!!!! Lättlagat och väldigt gott. Rekomenderas varmt! Tack för receptet. Ann-Britt/ Bassalove

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.