Mycket gott!
Var inte snål med spenaten, tänk på att den krymper när du steker den.
Instruktioner
- Om du väljer vildvuxen spenat med grova stjälkar, rensa den, skölj och låt rinna av.
Skiva löken på snedden på japanskt vis eller som du vill.
- Pressa vitlöken och riv ingefäran.
Hetta upp olja i en panna, tillsätt all lök och ingefäran.
Fräs en liten stund men se upp så att det inte bränner.
- Ner med groddarna, därefter spenaten, som fräses tills den mjuknat.
Tillsätt cashewnötterna.
Smaksätt med soja, salt och peppar och hackade korianderblad.
- Lite vitt ris och/eller en god köttbit till så blir du mätt och belåten!
Publicerat den
23 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har precis ätit Kinesisk spenat . MUMS!!!! Lättlagat och väldigt gott. Rekomenderas varmt! Tack för receptet. Ann-Britt/ Bassalove