Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ska var en myket god Kinesisk gryla. Har ej provat den

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i cm-tjocka strimlor som brynes lite i taget. Lägg över i en gryta. Strö över mjölet. Rör om och häll i buljongen. Låt koka c:a 15 min. Skålla och skala mandeln och skölj och strimla selleri och purjolök. Bryn mandeln i lite smör i stekpannan och lägg över i grytan. Tillsätt selleri, purjo, salt, peppar, ingefära, soja och gräddfil. Låt koka ytterligare 2-3 min. Servera med kokt ris eller potatis och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.