Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska pannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är nästan som vårrullar. Vill du äta vegetariskt tar du bort fläsket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop smeten och grädda pannkakorna på vanligt sätt.
  2. Fräs fläsket och krydda. Lägg fläsket i en kastrull med purjo, salladskål och paprika. Krydda och slå på buljong, soja, juice och vinäger. Koka i 10 min och red sedan med mjöl utrört i vatten.
  3. Fördela fyllningen i pannkakorna. Rulla ihop och lägg dem på ett smort ugnsfat. Strö på ost och gratinera tills pannkakorna fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.