Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdiga kokoskakan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Alla älskare av kladdkakor, prova denna! Lite ovanlig, men också ovanligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en låg rund form, helst med löstagbar botten.
  2. Rör ihop ägg och socker. Rör i mjöl, kokos, smält margarin och den hackade blockchokladen.
  3. Häll smeten i formen och grädda i 175º i ca 45 minuter.
  4. OBS! Kakan skall vara lite kladdig inuti, så känn gärna med sticka redan efter ca 35 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 15 juli 2008

    Supersmaskig. Men jag rekommenderar att man använder en teflonform för annars fastnar den lätt. Jag använde en silikonform och kakan såg ut som 3:e världskriget när jag stjälpte upp den, men smakade underbart gjorde den*smile*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.