Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med choklad och citrussmak

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Som efterrätt eller kaka till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop mjöl och kakao i en bunke. Vispa ägg och socker fluffigt i en annan bunke. Rör i det varma smälta margarinet i äggblandningen. Tillsätt mjöl och kakaoblandningen. Rör ihop och smaksätt smeten med cointreaun.
  2. Häll upp smeten i en läg smord och stöbröad form och grädda ca 30 min i 150 grader i mitten av ugnen.
  3. Glasering:(är valfritt) När kakan är färdiggräddad, låt blockchoklad smälta på kakan medans den är varm. Smeta ut den till en blank yta som sedan får stelna. Severas gärna med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.