Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckebröd

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Receptet är glutenfritt. En god röra till brödet är keso, en knivsudd sambal olek och kapris.

Ingredienser

Instruktioner

Koka vatten och hirs i 15 minuter. Blanda i rismjöl, sesamfrö. linfrö, solrosfrö och kokosflingor. Rör till en lös deg. Tryck ut till tunna kakor mellan två oljesmorda bakplåtspapper.Strö på flingsalt. Grädda i ugnen 45-60 minuter,vänd på brödet och grädda ytterligare 10 mintuter på andra sidan. Ugn 175-200 º.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.