Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig ägglåda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En suveränt god kvällsrätt. Räkorna kan man byta ut med kräftor, krabba mm

Ingredienser

Instruktioner

1.Skiva äggen och lägg dem i en smord form. 2. Rensa räkorna och lägg dem på äggen. 3. Strö över dillen. 4. margarin i en kastrull och rör i mjölet. 5. Späd med mjölken. 6. Låt koka på svag värme 5 minuter. 7. Krydda. 8. Häll såsen över äggen. 9. Sist doppas brödtärningar i smält smör och lägg överst i formen. 10. Gratinera i 225 grader cirka 15 minuter. 11. Servera med en sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • compe 14 oktober 2008

    et var jätte gott de får en 4 utav mig

  • kjak3644 30 april 2010

    Kanon god ägglåda tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.