Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig flarntårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Knaprigt möter god kyla och färska gubbar i denna enkla och snabbakade tårta! Glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en långpanna, ca 25x35 cm, med bakplåtspapper.
  2. Mät upp alla ingredienserna till bottnarna, utom chokladen, i en kastrull. Sjud upp under omrörning och dra kastrullen från värmen. Bred ut smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter.
  3. Dela den nygräddade bottnen i två halvor och strö över den hackade chokladen, så att den smälter av värmen. Låt kallna.
  4. Lägg ihop bottnarna med glass emellan och garnera med färska jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.