Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knaprig müsli

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Knaprig och god. Vet inte riktigt hur mycket det ska vara av allt, du får bestämma lite själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll ut de första ingridienserna på en plåt. Ringla oljan över. Blanda sirap med vatten, valfri mängd men ungefär lika mycket av varje. Ringla det över. Rör ihop med händerna eller sked.
  3. Sätt in i ugnen högt upp och sätt på varmluft så får den snabbare färg och blir extra knaprig. ( Jag brukar ha på grill, men då får man passa den ordenkligt. )
  4. Rör om då och då. Efter ca 10-20 minuter är den färdig, beroende på om man har varmluft eller inte. Du ser när den är färdig, när den är gyllenbrun. Häll i frukten och låt svalna. Förvara i tätt slutande burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.