Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knyten med bresaola och tryffelricotta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel förrätt från Italien

Ingredienser

Instruktioner

12 knyten: Koka spaghettin enligt förpackningen. koka gärna lite extra ifall några går sönder när du skall knyta ihop knytena. Låt kallna. Blanda ricottan med tryffeloljan. Smaka av med salt och peppar. Lägg ca 2 tsk av ricottablandningen på varje bresaolaskiva. Vik ihop och knyt ett spaghettistrå löst runt. Det kan vara lite pilligt. Servera gärna på en bädd av ruccolasallad och en bit rågbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.