Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärs tiramisu

 
Skriv ut

God efterrätt och "fikabröd"...med körsbär...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kaffe och likör. Lägg kexen i en form och droppa över kaffeblandningen. Låt stå så att kexen suger upp kaffeblandningen.
  2. Lägg äggulor och socker i en skål och ställ i en kastrull med varmt vatten. Sjud under vispning tills det är en tjock kräm. Ställ åt sidan.
  3. Skölj och kärna ur körsbären. Torka körsbären på hushållspapper innan de läggs i äggkrämen.
  4. Blanda samman mascarpone, kesella och vaniljsocker.
  5. Täck kexen med hälften av mascarponeblandningen. Lägg på äggkrämen med körsbär. Bred över det sista av mascarponeblandningen. Dofta över kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.