Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärssoppa med kardemummagrädde

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Söt bärsoppa med smak av vanilj och kanel, som serveras med en klick kardemummagrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur körsbären. Blanda vin, vatten, rörsocker, kanel och körsbär i en kastrull. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter. Blanda ut potatismjölet i lite vatten och red av soppan. Tillsätt vaniljsockret och låt svalna.
  2. Sila bort bären (spara dem och servera till glass) Vispa grädden fast tillsammans med flor och kardemumma. Servera soppan med kardemummagrädden och eventuellt en kaka eller skorpa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.