Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar i baconknyten

 
Skriv ut

Servera som bufférätt eller som huvudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Blanda först färsen med salt, sedan med peppar, citron, mjölk, potatismjöl och ca 2 msk hackad timjan. Forma färsen med vattensköljda händer till 30 bullar, drygt 1 msk till varje. Lägg en liten kvist timjan på varje bulle och slå in den i en delad baconskiva.
  3. Lägg baconbullarna med skarven ner i en ugnslångpanna och stek i mitten av ugnen tills de är genomstekta, ca 25 minuter.
  4. Om köttbullarna ska serveras som huvudrätt, serveras ex med med pasta, potatis eller potatismos och någon grönsak, t ex ärtor eller broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.