Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med fyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passa på att göra en dubbelsats och frys in. Lätt att ta fram och bara värma.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen i en bunke med mjölk och ägg. Forma till stora biffar. Mosa fetaosten med en gaffel och blanda den med olivolja, vitlöksklyftor, och timjan. Lägg lite av fetaostblandningen på varje biff, tryck till och forma så att fetaostblandningen försvinner in i nötfärsen. Stek i olja, salta och peppra efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.