Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllda paprikor

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

GI-vänlig rätt men även god för alla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär toppen av paprikorna och rensa ur kärnorna. Ställ paprikorna i en ugnsform. Strimla paprikalocken och löken.
  2. Stek köttfärsen, löken, vitlöken och paprikastrimlorna. Häll på krossade tomater och krydda efter tycke och smak. Blanda i crème fraîche. Häll röran i paprikorna och toppa med ost. Gratinera i 225 grader tills osten smält och paprikorna blivit mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.