Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

En god tacopaj - med soltorkad tomat i degen. Mkt god!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Hacka samman vetemjöl, smör och soltorkade tomater i matberedaren till en degboll. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Plasta och ställ i kylen, ca 30 minuter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen, ca 10 minuter.
  3. Fräs nötfärs, hackad lök och vitlök i en stekpanna med olja, tills färsen smular sig och är brynt. Salta och peppra. Tillsätt tacosåsen och rör om och lägg över i pajskalet.
  4. Vispa grädde och ägg i en bunke. Salta och peppra. Häll äggstanningen över färsen och rör med en gaffel så att smeten fördelar sig över färsröran. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 3 februari 2013

    Hej har nu gjort din super goda pajen kommer att bli en favorit här hemma 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.