Smart, smidig och spännande rätt med goda smaker!
Instruktioner
- Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
- Blanda ströbröd och vatten och låt svälla i några minuter. Blanda färs, lök, ägg, salt och peppar i ströbrödsblandningen. Rör till en smet.
- Hetta upp en stekpanna och smält smöret. Platta ut köttfärsblandningen så att den täcker hela pannan, låt steka ca 5 minuter på medelvärme. Skär i fyra delar, vänd biffen i pannan och tryck ut igen. Stek ytterligare 5 minuter på andra sidan.
- Blanda krossade tomater, grädde och soja och häll över biffen i pannan. Fördela ost, oliver och timjan ovanpå biffen. Låt stå och puttra på svag värme i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med nykokt spaghetti.
Publicerat den
31 mars 2017
Liknande recept
Skriv kommentar