Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspanna med oliver och krossade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smart, smidig och spännande rätt med goda smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda ströbröd och vatten och låt svälla i några minuter. Blanda färs, lök, ägg, salt och peppar i ströbrödsblandningen. Rör till en smet.
  3. Hetta upp en stekpanna och smält smöret. Platta ut köttfärsblandningen så att den täcker hela pannan, låt steka ca 5 minuter på medelvärme. Skär i fyra delar, vänd biffen i pannan och tryck ut igen. Stek ytterligare 5 minuter på andra sidan.
  4. Blanda krossade tomater, grädde och soja och häll över biffen i pannan. Fördela ost, oliver och timjan ovanpå biffen. Låt stå och puttra på svag värme i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med nykokt spaghetti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.