Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegod gryta som går att variera. Jag serverade den med bulgur vilket var en lyckad kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och vitlöken, fräs den i en kastrull el. gryta. Bryn samtidigt köttet i en stekpanna. Blanda i korssade tomater i den fräsande löken, även köttet när det är brynt. Rör ner köttbuljongstärningen samt krydda med måttligt av kanel och kryddpeppar.
  2. Låt puttra under lock i ca 50 min. Blanda sedan i frysta gröna bönor, svarta bönor och syltlöken. Grytan får puttra 5-10 min till. Smaka av med salt och vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.