Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med rädisor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rädisor tappar i färg när de kokar och blir ljusrosa, men de tappar inte i smak. Jag gillar grytor och långkok och tycker att fler borde lägga ner mer tid på matlagning. En gryta sköter sig ju själv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, om du inte redan använder grytbitar. Bryn dem i en stekgryta. Krydda och späd med vattnet och fonden. Koka under lock 1 timme.
  2. Tillsätt purjolök skuren i bitar och låt koka 10 minuter.
  3. Sedan åker paprika i bitar och hela rädisor i. Koka ca 5-10 minuter till. Smaka av med lite soja och red med maizena direkt i grytan om du vill ha tjockare sås.
  4. Servera med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.