Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med senapssmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hur fin man vill göra den här grytan beror på vilket kött man väljer. Grytbitar duger fint, men man kan också välja mörare delar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor eller små bitar. Bryn det i en panna med matfett och lägg sedan över det i en gryta. Krydda med salt, peppar och strö över mjölet. Rör om och späd med buljongen. Riv skalet av citronen. Rör ner senapen, det mesta av citronskalet och lägg locket på grytan. Låt den småkoka cirka 45 minuter eller tills köttet känns mört.
  2. Tillsätt grädden och bönorna och låt koka ytterligare 5 min.
  3. Garnera med citronskal och servera grytan med kokt ris eller pressad potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.