Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med trattkantarell

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Ett gammalt familjerecept som jag moderniserat lite.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp smör och olja i en gryta. Bryn kött, lök och svamp. Salta och peppra.
  2. Tillsätt vatten, messmör, fond, soja och kryddpepparkorn. Sjud under lock tills köttet är mört. Späd med mer vatten om det behövs.
  3. Tillsätt grädden och koka upp. Smaka av efter eget tycke.
  4. Rör ut Maizena i vattnet och red av såsen. Ge ett kort uppkok.
  5. Jag bjuder potatis, kokta rotgrönsaker, gelé och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.