Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos papadums

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En garanterad succé för alla tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla smält smör på papadumsbröden och strö över kokos och råsocker. Lägg på en tallrik, sätt in i micron i 45 sekunder på högsta effekt tills den har bullat upp sig. Bryt brödet i 2 delar.
  2. Blanda ihop yoghurt, florsocker och rivet limeskal till en kräm. Lägg krämen och mangon mellan papadumsen.
  3. Garnera med färsk mynta och pudra gärna över florsocker.
  4. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.