Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostoppar med saffran och apelsin

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Smaksätt dina kokostoppar med saffran och apelsin nu när det vankas jul. Vill du ha lite mer "bett" i topparna, byt ut apelsinskalet mot lime- eller citronskal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Smält smöret. Stöt saffranet med tex en mortelstöt påpåsen. Blanda ner saffran och apelsinskal i smöret och låt svalna.
  3. Rör ihop ägg och socker i en bunke. Blanda ner kokos och smörblandningen. Låt smeten svälla ca 10 minuter.
  4. Klicka ut smeten till toppar på plåtar med bakplåtspapper.
  5. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.