- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Billig rätt med fläskkotletter och rostade rotfrukter. Kan varieras med fler och andra rotfrukter till.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225˚C och sätt in en ugnsplåt.
- Skala palsternacka och potatis. Skär i klyftor och blanda dem med ⅔ av oljan och krossad vitlök. Lägg alltsammans på den förvärmda plåten och krydda med salt och peppar. Rosta i ca 10 min eller tills de är gyllenbruna.
- Ansa och skär purjolök och paprika i grova strimlor.
- Bryn kotletterna i resten av oljan, krydda med salt och peppar.
Lägg köttet, purjo och paprika på plåten med rotfrukterna och fortsätt att steka ca 10 minuter.
- Blanda gräddfil med dip enligt anvisningarna på förpackningen.
- Servera kotletterna med rostade rotfrukter och paprikadip.
Publicerat den
6 december 2013
Liknande recept
Skriv kommentar