Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med rostade palsternackor och paprikamix

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Billig rätt med fläskkotletter och rostade rotfrukter. Kan varieras med fler och andra rotfrukter till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225˚C och sätt in en ugnsplåt.
  2. Skala palsternacka och potatis. Skär i klyftor och blanda dem med ⅔ av oljan och krossad vitlök. Lägg alltsammans på den förvärmda plåten och krydda med salt och peppar. Rosta i ca 10 min eller tills de är gyllenbruna.
  3. Ansa och skär purjolök och paprika i grova strimlor.
  4. Bryn kotletterna i resten av oljan, krydda med salt och peppar. Lägg köttet, purjo och paprika på plåten med rotfrukterna och fortsätt att steka ca 10 minuter.
  5. Blanda gräddfil med dip enligt anvisningarna på förpackningen.
  6. Servera kotletterna med rostade rotfrukter och paprikadip.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.