Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter på grönsaksbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera till en fräsch sallad av strimlad isberg, ekblad och ruccolasallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rotsakerna i skivor och lägg i en ugnssäkerform. Lägg kotletterna bland rotsakerna. Blanda marinaden och häll över. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca: 15 minuter och vänd då kotletterna och låt stå ytterligare 15 minuter. Stick i den tjockaste kotletten vid benet - den får inte vara röd.
  2. Dekorera varje kotlett med skivor av citron och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.