Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftskagen på rågbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant på den klassiska skagenröran lagar man snabbt av färdigskalade kräftstjärtar, kokta ägg och mycket dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skala och hacka äggen. Rör ihop majonnäs, Kesella, dillfrön och dill. Rör i ägg och kräftstjärtar. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Lägg salladsblad på smörat rågbröd. Lägg på kräftröran och garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.