Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig currykyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassisk 70-talsrätt som har förnyats lite genom att blanda senapsfrön i såsen. Får man inte tag i svarta senapsfrön kan gula användas. Servera med ris och krispig isbergssallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i 8 bitar eller dela kycklingfiléerna mitt itu. Bryn bitarna i smöret.
  2. Skiva purjolöken och strö den över kycklingen. Tillsätt senapsfrön. Hacka vitlöken och tillsätt den samt curry, vispgrädde och crème fraiche. Låt puttra sakta i 20 min.
  3. Strö över persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.