Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig dressing

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En krämlig, lite salt sås, som påminner om Caesardressong och passar bra till krispig isbergssallad, färsk strimlad lök, tomater och knaperstekt bacon.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ägget en minut och låt det svalna. Pilla av lite skal och gröp ur ägget. Mixa ägg, vitlök och ansjovis med mixerstav. Tillsätt oljan lite i taget och smaka av med ansjovisspad och cayennpeppar. Rör sist i minivraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.