Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig laxpastasås med kräftstjärtar & riven parmesan

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakrik och härlig pastasås, serveras med riven parmesan. Både till vardag och fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala och hacka löken. Fräs i lite smör i en panna.
  2. 2. Skär laxen i mindre bitar - skär efter eget tycke - och stek upp. Passa på att krydda med citronpeppar innan den är riktigt brynt.
  3. 3. Vänd i lite kräftstjärtar i lag (utan lagen, det blir tillräckligt med smak av den ändå). Fräs inte för länge - de kan bli sega!
  4. 4. Vänd i crème fraiche och låt småputtra lite samtidigt som du kryddar med grillkrydda och franska örter efter smak.
  5. 5. Koka under tiden pastan.
  6. 6. Vid servering strör du över lite riven parmesanost!
  7. VOILÀ!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.