Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig moccabakelse med choklad- och valnötskesella

 
  • Serverar: 12-15 portioner
Skriv ut

Har inte provat detta receptet ännu. Men visst ser bakelsen god ut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och rör ihop med ägg, socker, kakao, kaffepulver och vaniljsocker. Blanda ner 2 dl vetemjöl.
  2. Portionera ut degen i små muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter. Låt svalna.
  3. Blanda kesella med vaniljsocker, hacka chokladen och blanda ihop allt. Portionera ut en klick på varje kaka och garnera med kaffebönor och valnötskärnor. Pudra eventuellt med lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.