Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig Citronkyckling

 
Skriv ut

Krispigt smörstekta kycklingbitar med citronpanering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar, vispa äggen i en vid skål. Riv skalet på citronerna och blanda med ströbröd på ett fat, salta och peppra.
  2. Hetta upp smör och olja i en stekpanna. Doppa kycklingbitarna först i ägget och sedan i ströbröd. Stek så de får en gyllenbrun färg. Är godast nygjorda och varma, men går att värma lite lätt i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.