Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kristinas snabba kaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

När du har bråttom! Smeten ska inte vispas utan bara röras, allt blandas i kastrullen man smält smöret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret eller margarinet i en kastrull. Blanda i mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och ägg. Slå smeten i en form med löstagbar kant. Lägg bär eller frukt.
  2. Jag brukar sedan pudra över med kanel och ingefära samt råsocker som ger en knaprig yta. Grädda i en form 25-30 min i 175 grader Gott med vaniljsås eller grädde till. Eller varför inte lite glass?

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Julun 26 mars 2011

    Hur funkar det att lägga frysta bär på och sedan in i ugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.