Lök, paprika och mild, grön chili ger riset en underbar smak. Prova detta recept och upptäck så gott och smakrikt det blir!
Instruktioner
- Skala och hacka löken fint. Ansa och hacka paprikan fint. Hetta upp olja i en kastrull och tillsätt lök och paprika. Fräs under omrörning på medelvärme i ca 4 minuter.
- Blanda ner gurkmeja och spiskummin och häll på buljongen. Koka upp och tillsätt riset. Sänk till svag värme. Täck över med lock. Låt sjuda tills riset är mjukt och vätskan har absorberats, ca 20 minuter. Blanda ner chili och tabasco. Värm under omrörning.
- Låt bönorna rinna av och spola dem under kallt vatten. Värm upp dem i en kastrull. Krydda med salt.
- Lägg riset och bönorna i två rader på tortillan. Vik över ena halvan och vik sedan in kanterna. Rulla ihop resten av tortillan. Servera med extra ris och bönor.
Publicerat den
13 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
haha nice ska försöka på det nu :) thx