Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig kassler på potatisbädd

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt. Allt i ett !

Ingredienser

Instruktioner

Gör potatisgratängen först. Skala och skiva potatisen tunt. Strimla purjon. Varva potatis, purjo, salt, peppar och ost i en smord ugnsform. Häll på mjölken och sätt in formen i 225* i ca 25 min. Skär under tiden kasslern i tunna skivor. Blanda senap, persilja, dragon och margarin. Fördela fyllningen på hälften av skivorna och täck med resten av kasslerskivorna. Lägg dem dubbla på potatisbädden och strö över lite riven ost. Grädda ytterligare 20 min. Servera med en grönsallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.