Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig landgång

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och mättsam kvällsrätt. Går bra med älgfärs om man har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred tunt med smör på brödet. Skiva tomaterna och lägg på dem.
  2. Gör köttfärsröra tillsätt lök, ansjovis + spad, chilisås och vatten. Låt puttra några minuter. Smaka av.
  3. Bred röran över brödet när den svalnat litet. Tillred såsen efter beskrivning på förpackningen och bred den över färsen. Strö riven ost över.
  4. Gratinera i 250 grader cirka 10 minuter. Dela varje landgång i två delar. Servera genast med sallad .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.