Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig spaghetti à la Casa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda bolognesesås som går snabbt att laga och ger nya spännande smaker från Italien. Italiensk fläskkorv finns på delikatessavdelningen i livsmedelsbutiker. Välj en korv med hög andel kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ändarna av korvarna, tryck ut köttet och släng skinnet. Hacka köttet fint. Hacka löken.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna på hög värme och fräs lök och vitlök cirka 5 minuter tills löken har mjuknat. Tillsätt korvköttet och stek under omrörning 8-10 minuter tills köttet är brynt. Tillsätt basilika och persilja och fräs 1 minut. Blanda ner tomaterna och koka upp. Sänk värmen och låt sjuda 10 minuter.
  3. Koka under tiden spaghettin 8-10 minuter tills al dente och låt den rinna av väl.
  4. Lägg upp pastan i djupa tallrikar och portionera upp såsen ovanpå. Strö över parmesanost och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.