Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig storpizza med fyllning

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Mycket mättande och saftig, Omtyckt av ung och gammal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs lök och kött i en stekpanna eller gryta.Krydda med paprikapulver, peppar och salt. Häll på krossad tomat och smaksätt med chilisåsen.Koka röran 5 minuter och späd med eventuellt med vatten.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Lös upp jästen i vettnet och blanda ihop allt till degen. Kavla ut degen lika stor som en ungsplåt.
  3. Bred på köttröran och lägg på skivade tomater eller ketchup. Strö över oregano och rejält lager riven ost Gräddas i 15-30 minuter. Serveras i portionsbitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.