Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig ugnsfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Använd hoki i stället för utrotningshotad torsk.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Smält smöret i en ugnssäker form i ugnen. Skär fisken i fyra bitar. Vänd bitarna i smöret, salta och peppra. Täck fiskbitarna med medelhavsrelish. Strö över hackade oliver. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min tills fisken är vit och fast. Servera med nykokt potatis och bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.