Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddiga grytan

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En lite "hetare" gryta som värmer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och paprikan och fräs det i en gryta. Bryn färsen och rör om till en grynig massa, som blandas ner i grytan. Tillsätt tomaterna med sitt spad, salt, peppar, vitlök och chili- eller paprikapulver. Låt allt sakta sjuda under lock ca 30 min. Grytan blir "hetare" med chili.
  2. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.