Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddigt lamm med paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här är det den varma och aromatiska kryddningen som lyftar lammet till nya höjder. Underbart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa eventuellt lammfiléerna. Blanda marinaden och marinera köttet i kylen minst en timme, eller gärna över natten.
  2. Stek eller grilla köttet till en innertemperatur på cirka 56 grader, för lite rött inuti.
  3. Skölj och kärna ur paprikorna. Skär dem i grova bitar och blanda med olja. Stek eller grilla några minuter så att de mjuknar. Salta och peppra och servera till lammet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.