Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling & bulgursallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En enkel sallad som går snabbt att slänga ihop. Hade tidigare både tomat och gurka i den också, men tog bort det då gurkan inte klarade värmen och det var helt enkelt godare utan tomaterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 4 portioner bulgur, läs anvisningarna på paketet. Skala av de fina delarna av den färdiggrillade kycklingen och lägg dem i en stor skål, jag brukar använda allt jag kan få bort ifrån den. Strimla en hel rödlök och lägg den i samma skål som kycklingen. När det gäller feta osten så bestämmer du mängden helt efter egen smak, jag brukar ta 1/4-1/2 av paketet på 150 g.
  2. När bulguren är färdigkokt blandar du i den med resten av ingredienserna, alternativt låter du den svalna ett tag först. Passar utmärkt att serveras med en bit baguette och felix ceasardressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.