Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i ädelostsås och mangochutney

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett eget påhitt, vi tager vad vi haver och det blev gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen
  2. Blanda i creme fraiche, mango chutney, ädelost och senap. Krydda.
  3. Värm allt som en sås och servera till potatisklyftor, ris eller pasta, du kan också slå den över t ex pasta och gratinera i ugnen, 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.