Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i curry- och mangosås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt och snabbt tillsammans med couscous.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i lagom stora bitar och fräs i olja i stekpanna. Salta och krydda med peppar, koriander och curry. Tillsätt crème fraiche och mango chutneyn och låt puttra tills kycklingen är klar. Mosa bananen och rör ner den i pannan. Låt puttra ett par minuter till.
  2. Servera med couscous

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.