Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med currystekt vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ibland handlar jag hem en grönsak/rotsak och letar sedan åt recept som passar. När jag en gång hade köpt vitkål hitade jag detta - mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsstek kycklingdelarna enligt anvisning. Tillaga couscous till 4 personer enligt anvisning. Skala och grovstrimla löken. Grovstrimla vitkålen. Fräs i en het stekpanna med olja i ca 5 minuter. Rör om då och då.
  2. Rör ner currypaste. Häll i kycklingfond, vatten och socker. Låt puttra i 4-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg upp kycklingen på tallrikar tillsammans med vitkålen. Strö över persilja. Servera med couscous, grovt bröd och ost.
  4. Tips! Byt ut sockret mot lite sweet chili!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.