Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med havtornschilisås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fick smaka på havtornssåsen på Stockholms smakmässa, köpten en flaska och skapade detta recept. Enkelt att göra och jättegott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar, vänd den i mjöl och bryn på tills den fått lite fin färg. Salta lite lätt och häll på soja, havtornschllisåsen och crème fraichen, rör om så att allt blandas och låt sakta puttra under lock i ca 20 min.
  2. Blir såsen för tjock går det bra att späda den med några matskedar vatten. Innan servering pudra 1-2 lager persilja över grytan och rör om avsluta med ett nytt lager persilja för ögats skull.Servera med ris eller potatis samt en färsk sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.