Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med honung och senap

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är en kycklingrätt som passar till en buffé eller som tappas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i 2x2 cm stora bitar.
  2. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ihop vetemjöl, salt och peppar i en djup tallrik eller skål.
  3. Doppa kycklingbitarna i ägget och sedan i mjölblandningen. Lägg sedan kycklingbitarna att torka en liten stund. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingbitarna tills de är genomstekta och gyllenbruna.
  4. Blanda samman honung, senap och soja. Ringla det över den nystekta kycklingen strax innan servering.
  5. Passar på buffé eller som huvudrätt med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.